dimecres, 25 de març del 2015

SETMANA CULTURAL: EL JOC

Quina setmana! La veritat és que sort que ja es va acabar.
Estavem ben cansats!

El dilluns amb les nostres mestres i companys vam estar parlant del què era per a nosaltres el joc, els diferents tipus de jocs, jocs d’ara, d’abans i de sempre... i a partir d’aquest moment a córrer i a jugar!

En José Luis i ens va ensenyar uns jocs molt entretinguts i molt fàcils de fer.  Sabeu fer un puzle de quatre peces? Sabeu què són les Torres de Hanoi?

El dimarts i el dijous al matí vam fer tallers de jocs.  N’hi havia de punteria, d’enginy, esportius, de màgia... En Pep ens va deixar a tots amb la boca ben oberta. Sabeu que es pot punxar un globus i no explota o que es pot posar un tovalló de paper a l’aigua i no es mulla!

El dimecres vam construir  un Mikado i vam aprendre a jugar-hi. Ara ja ens agrada però la veritat és que va ser una treball molt minuciós. No s’acabava mai!

També van venir uns avis a explicar-nos jocs d’abans. La Montse ens va ensenyar el joc del cordill ( fer unes coses molt estanyes amb uns fils) i en Jordi ens va ensenyar una màquina de fer cinema antiga. Això sí que va ser curiós! Nosaltres els volíem ensenyar a jugar a la tablet o a l’ordinador, però no vam tenir temps.

Per acabar-ho d’arrodonir el divendres a la tarda a jugar! Tot el pati ple de jocs. Amunt, avall, cap a un costat, cap a l’altre... Tants jocs per jugar i tant poc temps per fer-ho.


El més important de tot és que vam aprendre moltes coses i ens ho vam passar molt i molt bé!